Biztosítás vállalkozóknak > Biztosítás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Biztosítás vállalkozóknak > 8 weboldal. Kategória leírása: Biztosítási lehetőség, ajánlat vállalkozóknak.

biztositas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
BÁSTYA biztosítás
http://www.signal.hu/hu/bastya.html

Lakossági és kisvállalkozási vagyon-, felelősség-, baleset- és kockázati életbiztosítás.

BÁSTYA biztosítás
Vállalkozás-online
http://www.vallalkozas-online.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1 ...

Biztosítás. A biztosítások kötése az a szükséges rossz, amit az okos vállalkozók eltűrnek.

Vállalkozás-online
Egyéni vállalkozás az Egyesült Királyságban
http://www.hungarytrade.co.uk/itd2/egyvall.htm

A vállalkozó első hivatalos költsége a társadalombiztosítási hozzájárulás.

Egyéni vállalkozás az Egyesült Királyságban
Ha nem fizet a vevő, fizet a biztosító?
http://www.piac-profit.hu/?s=32&n=27&mr=877

Fizet, de természetesen csak akkor, ha kötöttünk biztosítást a halasztott fizetésből származó kockázatok ellen.

Ha nem fizet a vevő, fizet a biztosító?
Ensure Pénzügyi szolgáltató kft.
http://www.ensure.hu

Az ENSURE Pénzügyi Szolgáltató Kft. garancia- és kezességek kiváltását célzó új szolgáltatása, a kezesi biztosítás bevezetése sikeresen indult. A tapasztalatok és ügyfeleink visszajelzése alapján az általunk közvetített pénzügyi szolgáltatások kedvezőbbek a hazánkban leginkább használatos bankgaranciáknál. A garancia biztosítás/kezesi biztosítás a jövedéki tevékenységet folytató cégek, adó- és vámraktárak, valamint fémhulladék kereskedelemben tevékenykedő ügyfeleink letéteinek kiváltására, a garancia biztosításon belül a jóteljesítési garancia, jótállási garancia és ajánlati garancia az építőiparban tevékenykedő cégek pénzügyi letéteinek kiváltására alkalmas. A kezesi biztosítások mellett az ENSURE Kft. pénzügyi szolgáltatásainak körébe tartozik még a hitel biztosítás, amely a vevői tartozásokat biztosítja be a számla kiállításától a bankszámlára érkezésig.

Ensure Pénzügyi szolgáltató kft.
KKVszállítás.hu | Kis- és középvállalkozásokra szabott szállítmányozás
http://kkvszallitas.hu/

DHL Global Fowarding Hungary Kft. – Vecsés Nemzetközi áruszállítás, légi szállítmányozás, tengeri szállítmányozás, multimodális szállítmányozás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás.

KKVszállítás.hu | Kis- és középvállalkozásokra szabott szállítmányozás
Erkádó - szállítmánybiztosítás kötés
http://www.erkado.hu/szolgaltatasok/kueloenleges-ajanlataink

Expressz fuvarozás, nemzetközi szállítmányozás az Erkádó Kft.-nél! Kitűnően felszerelt gépjárműveink, valamint tapasztalt gépkocsivezetőink garantálják, hogy küldeménye mindig időben célba érjen. Nemzetközi futárszolgálatunk magas színvonalú, megbízható teljesítményt garantál Önnek, így a legtöbb európai országba a feladást követő munkanap 12:00 óráig kiszolgáltatjuk az átvevőnek a küldeményt. Szolgáltatásaink közé tartozik: nemzetközi futárszolgálat, expressz fuvarozás, nemzetközi szállítmányozás az összes európai országba, légi fuvarozás, raktár szolgáltatás, szállítmánybiztosítás kötés. Ezen felül napi járatot indítunk Bécs-Budapest-Bécs útvonalon, amely ideális megoldást nyújt a Bécsbe és környékére, illetve onnan hazaszállítandó küldemények eljuttatására. Tekintse meg honlapunkat, ahol cégünkről, tevékenységeinkről áttekinthető képet adunk, és kényelmesen választhat szolgáltatásaink közül!

Erkádó - szállítmánybiztosítás kötés
Kezesi biztosítás
http://www.drrisk.hu

Szakértőink évtizedes tapasztalatuk alapján rávilágítanak a vállalatok működéseinek kockázataira, és megoldási javaslatokat kínálnak a megfelelő kezelésre vonatkozóan. Biztosítási tanácsadóként segítünk a megfelelő biztosítási konstrukciók felállításában és hatékony működtetésében. Fontos, hogy szakmai munkánk nem jár többletköltséggel partnereink számára, sőt az esetek jelentős hányadában szemmel is jól látható megtakarításokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

Kezesi biztosítás
Hirdetések
Oldal leírása
biztositas.wyw.hu: Biztosítás katalógus, biztosító társaságok, biztosítási alkuszok, online biztosításkötés, gépjármű kötelező és Casco biztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, egészségpénztárak.
Gyűjteményünkben 452 válogatott biztosítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 452 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17197