Kárrendezés > Biztosítás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kárrendezés > 20 weboldal. Kategória leírása: Hová forduljunk kár esetén? Kárszakértők, tanácsadók oldalai.

biztositas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Balesetem.hu - baleseti kártérítés, sérelemdíj
https://www.balesetem.hu/

Súlyosan megsérült közlekedési balesetben? Akkor nálunk Ön a világ legmegbecsültebb embere! Ha gépjármű okozta közúti baleset vétlen sérültje, sikerdíj ellenében segítünk méltányos összegű kártérítés megszerzésében. Közúti baleseti kártérítésre specializálódott csapatunk és "harcedzett" ügyvédeink a garancia a legmagasabb összegű kártérítésre. A kártérítést nem a balesetet okozó személy fizeti, hanem a gépjármű kötelező biztosítása fedezi. A biztosítónak egyébként is kötelessége lenne a méltányos összegű sérelemdíj. Ne bízza a véletlenre és a biztosítóra sem, hogy méltányos összegű kártérítést kapjon. Kérjen tőlünk segítséget a kárügyintézéshez! Telefon: +36706061355 - E-mail: bejelentes@balesetem.hu - Web: Balesetem.hu

Balesetem.hu - baleseti kártérítés, sérelemdíj
Kárrendezés
http://www.cch.co.hu/

Kárrendezés, kárrendezési tanácsadás, kárbejelentés, biztosítás.

Kárrendezés
Gépjárműkárrendezés
http://www.gepjarmukarrendezes.hu/

Gépjárműkárrendezés,kárfelvétel,kárbejelentés.

Gépjárműkárrendezés
Kárrendezési szolgáltazások
http://www.marsh.hu/services/claims/index.php

Károk összegének meghatározása és a szakértői jelentés összeállítása.

Kárrendezési szolgáltazások
Díjfizetés a semmire?
http://totalcar.hu/tanacsok/karszakerto/020320b/

Díjfizetés a semmire? Súg a kárszakértő.

Díjfizetés a semmire?
Igazságügyi műszaki szakértés
http://www.balesetelemzes.hu/tevekeny.html

Teljeskörű igazságügyi műszaki szakértés. Gépjárművek hivatalos értékbecslése, forgalmi érték meghatározása. Balesetelemzés, balesetszimuláció a Virtual Crash 2.2 számítógépes balesetrekonstrukciós program (3D) segítségével, felelősségi kérdések vizsgálata. Általános kárszakértés, értékcsökkenés számítás.

Igazságügyi műszaki szakértés
Ber-ex 2003 Bt.
http://meritum2.freeweb.hu/

Biztosítási szaktanácsadó és kárrendezési iroda.

Ber-ex 2003 Bt.
Károkozás a parkolóban
http://totalcar.hu/tanacsok/karszakerto/020529a/

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás alapján a gépjármű üzemeltetésével összefüggésben okozott károkat téríti meg a biztosító.

Károkozás a parkolóban
Kárrendezések.hu
http://www.karrendezesek.hu

Tevékenységünk járművek, főként személy és kisteherautók teljeskörű javítására terjed ki. Irodánk mindennemű és közvetlen kárügyintézést vállal, mely a helyreállítás költségeinek finanszírozását is magába foglalja.

Kárrendezések.hu
Sajtószemle
http://www.jnszkat.hu/kv/0010/sajto_all.asp?sid=63

A sikeres biztosítási kárrendezés alapfeltétele: az alapos előkészítői munka.

Sajtószemle
Baleseti Kértérítés szakértője
http://baleseti-karterites.com/

Szakemberekből álló csapatunk teljes mellszélességgel kiáll ügyfeleiért és évek hosszú sora alatt megszerzett szakmai tudásával az elérhetőlegmagasabb kártérítés megfizetését éri el a lehető legrövidebb időn belül.tevékenységünkért cserébe csupán sikerdíjat számítunk fel. Tehát Önnek semmiféle anyagi kockázata nincs minket megbízni!

Baleseti Kértérítés szakértője
Kárkifizetés
http://www.karkifizetes.hu

Járt már úgy, hogy a kárrendezés során falakba ütközött? Járt már úgy, hogy nem haladt a kárrendezés? Hogy kevés volt a kártérítés? Tudja Ön, hogy biztosítási károsultként mennyi kártérítéstől esik el? Mint minden szakmának, a biztosítási kárrendezésnek is meg vannak a maga kulisszatitkai. Azok az apró lehetőségek, amelyek ismerete nélkül nehezebben, lassabban, kevesebb kártérítést lehet kapni a biztosítótól! Kárrendező irodánk pontosan ezt a tudásbázist nyújtja! Hogyan lehet a leggyorsabban, a legtöbb kártérítéshez hozzájutni? Hogyan lehet a falakat lerombolni? Hogyan lehet jól kárt rendezni? Mindezekre választ kap a www.karkifizetes.hu honlapunkon! Ne habozzon, kattintson most! A válaszok készen vannak! Kárkifizetés. A leggyorsabban. A legtöbbet. www.karkifizetes.hu

Kárkifizetés
Karmester - a CLB csoport tagja
http://www.karmester.hu

Kinek hasznos a Kármester? • Az autóstársadalom minden résztvevőjének, legyen gépjármű-tulajdonos, vagy szolgáltató szerviz. • Minden bajbajutott autósnak, aki javíttatni szeretne • Minden vállalkozásnak, aki javítani/szolgáltatni szeretne • Mindenkinek, akinek kárrendezési segítségre van szüksége • Mindenkinek akinek volt/van/lesz kárügye és tapasztalatra van szüksége Mit kínál a Kármester a látogatók részére? • A kárral és káreseménnyel kapcsolatos szolgáltatók - folyamatosan bővülő - adatbázisát. Ezen belül, a Magyarországon tevékenykedő: - gépjármű-biztosítókat, kárrendezési elérhetőségeit, - karosszériaszervizek bemutatását, elérhetőségeit, - a területhez kapcsolódó egyéb szolgáltatók elérhetőségeit • Kárrendezéssel kapcsolatos tapasztalatok, tanulságok megosztási lehetőségét, • Kényelmes, gyors és ingyenes ONLINE kárügyintézési lehetőséget

Karmester - a CLB csoport tagja
Kárrendezés, kárfelvétel, kárbejelentés, autóalkatrész kereskedelem
http://www.skydriver.hu/

Biztosítótól függetlenül vállalunk kárügyintézést és kárrendezést gépjárművére. Kötelező felelősségi kár és CASCO kárrendezéssel is foglalkozunk. CASCO, vagy felelősségi biztosítás esetén is meg tudjuk oldani gépjárműve elszállítását. Kárbejelentés, kárfelvétel, kárrendezés Budapesten, a 7. kerületi Dembinszky utcában, a belváros szívében. Forduljon hozzánk bizalommal a karambol utáni adminisztrációs munkákkal. Készséggel állunk rendelkezésére.

Kárrendezés, kárfelvétel, kárbejelentés, autóalkatrész kereskedelem
Énügyvédem.hu - balesetek kártérítése
http://enugyvedem.hu

Az Énügyvédem.hu Kft. személyi sérüléses balesetek, munkahelyi balesetek, egyéb személyi sérüléssel járó balesetek és biztosítási károk esetén nyújt segítséget a károsultak részére. A teljes körű ügyintézés végett cégünk a saját munkatársain túl ügyvédek, biztosítási szakjogászok, igazságügyi orvos szakértő, igazságügyi gépjármű és közlekedési szakértő, igazságügyi mérnök szakértő, igazságügyi könyvszakértő és biztosítási szaktanácsadókkal áll kapcsolatban. Szakembereink minden esetet egyedileg vizsgálnak meg, a több évtizedes szakmai tapasztalat alapján nyújtanak segítséget vagyoni és nem vagyoni kártérítés érvényesítésében, illetve adnak tanácsot.

Énügyvédem.hu - balesetek kártérítése
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
biztositas.wyw.hu: Biztosítás katalógus, biztosító társaságok, biztosítási alkuszok, online biztosításkötés, gépjármű kötelező és Casco biztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, egészségpénztárak.
Gyűjteményünkben 452 válogatott biztosítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 452 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17197