Top 40 legújabb link > Biztosítás - wyw.hu

Tartalom:

biztositas.wyw.hu

Kötelező biztosítás? Válasszon minket!
Kötelező biztosítás? Válasszon minket!
http://www.biztositasok.hu/kotelezo-biztositasok.html

Összesen 15 biztosítóval állunk kapcsolatban, így biztos lehet abban, hogy az Ön számára legkedvezőbbet választhatja ki a kötelező biztosítások közül. Az egyes ajánlatok összehasonlításában kalkulátor segíti majd, amellyel nemcsak a kötelezőket, hanem a casco lehetőségeket is összemérheti. Mindezeken felül utas- és lakásbiztosítás kötésekor is számíthat ránk. Online is megkötheti biztosítását. Bízzon meg minket, és minden feladatot elvégzünk Ön helyett! Szolgáltatásunkért ráadásul egy forintot sem kell fizetnie.

www.biztositasok.hu
Kártérítési ügyvéd helyett sikerdíjas kárrendezés
Kártérítési ügyvéd helyett sikerdíjas kárrendezés
http://www.karrendezes.eu/karteritesi-ugyved-helyett-sikerdijas-karrendezes/

A kárrendezési folyamat peren kívül is gyorsan és magas baleseti kártérítéssel lezárható, ha a kártérítési igény összeállításában jártas szakember képviseli Önt. Pereskedni nem olcsó dolog. A per költségét és az ügyvédet Önnek akkor is ki kell fizetnie, ha a kártérítési folyamat során egy fillért sem kap. Irodánk nemzetközi jogban is jártas biztosítási szakjogásza a biztosítókkal szembeni peres eljárásokban is sikerrel képviseli a károsultak érdekeit, azonban az esetek többségében peren kívüli egyezséggel intézünk magas baleseti kártérítést a közlekedési balesetek és munkabalesetek károsultjai részére. Kárrendezési irodánk több mint 20 éve dolgozik a baleseti károsultakért. Több tízezer sikerrel lezárt kárügy és elégedett ügyfél. Mielőtt ügyvéd által pereskedne, vegye fel velünk a kapcsolatot, díjmentes konzultáció során megmutatjuk Önnek, hogyan érhet el magas baleseti kártérítést pereskedés nélkül.

www.karrendezes.eu
Provico Biztosításközvetítő Iroda
Provico Biztosításközvetítő Iroda
http://biztositaskozvetites.hu/

A Provico Biztosításközvetítő Iroda a Generali Biztosító Zrt. ezüst fokozatú szerződött biztosításközvetítője. Mobil irodánk Budapesten és vonzáskörzetében házhoz megy. Előzze meg a sorban állást! Nincs hosszú ideig tartó várakozás. Szolgáltatásaink elérhetőségének bővítése érdekében 2010 áprilisában megnyitottuk képviseleti irodánkat Budapest XI. kerületében. A 25 éves szakmai múlt alapján joggal mondhatjuk, hogy szakértelemmel nyújtunk felvilágosítást a biztosítók által meghatározott feltételekről, a jogi „útvesztőkről”. Objektív feltárást adunk a biztosítók szolgáltatásáról, a kárrendezés elveiről és annak gyakorlati ügyintézéséről. Kérésére részt veszünk a kárügyintézésben. Szakmai hozzáértéssel képviseljük az Ön érdekeit.

biztositaskozvetites.hu
Generali biztosítási tanácsadók országosan
Generali biztosítási tanácsadók országosan
https://www.generali.hu/Tanacsadok.aspx

A Generali Biztosítási ZRt. biztosítási tanácsadói országos lefedettséggel segítenek, ha szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, biztosítással kapcsolatos kérdése van és segítenek a megkötésében is. Biztosítások minden élethelyzetre.

www.generali.hu
Székely Dénes kárszakértő
Székely Dénes kárszakértő
http://mgbiztositas.hu

Székely Dénes a mezőgazdaság különböző területein foglalkozik profi kárszakértéssel.

mgbiztositas.hu
Kgfb
Kgfb
http://biztositas-kgfb.hu/

Oldalunk biztosításokkal kapcsolatos információkat nyújt az érdeklődőknek. Az online biztosítás ügyintézése nagy mértékben egyszerűvé teszi az ügyek intését. A gépjármű kötelező biztosítás váltására évente egyszer van lehetőség, de persze ez is intézhető otthonából az online biztosítás ügyintézése keretében.

biztositas-kgfb.hu
Kezesi biztosítás
Kezesi biztosítás
http://www.drrisk.hu

Szakértőink évtizedes tapasztalatuk alapján rávilágítanak a vállalatok működéseinek kockázataira, és megoldási javaslatokat kínálnak a megfelelő kezelésre vonatkozóan. Biztosítási tanácsadóként segítünk a megfelelő biztosítási konstrukciók felállításában és hatékony működtetésében. Fontos, hogy szakmai munkánk nem jár többletköltséggel partnereink számára, sőt az esetek jelentős hányadában szemmel is jól látható megtakarításokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

www.drrisk.hu
Schalli Ügyvédi Iroda
Schalli Ügyvédi Iroda
http://schalli.hu/

Ügyvédi irodánk elsősorban biztosítási és kártérítési ügyekkel foglalkozik, de egyéb jogterületeken is vállalunk jogi képviseletet. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásaink!

schalli.hu
Baleset kátérítése
Baleset kátérítése
http://www.baleseti-karterites.com

Közlekedési, üzemi balesetet szenvedett, netán orvosi műhiba áldozata lett? Tanácstalan, kérdései vannak a felmerülő lehetőségekkel kapcsolatban? Tudja, hogy Ön akár több millió forintnyi kártérítésre is jogosult lehet? A www.baleseti-karterites.com/ oldalon minden információt megtalál.

www.baleseti-karterites.com
Balesetbiztosítások online
Balesetbiztosítások online
http://www.biztoshely.hu/balesetbiztositas-online.html

Ismerje meg a balesetbiztosítások birodalmát, mert weboldalunk könnyedén segít megtalálni a legmegfelelőbb védelmet akár saját magának, akár családjának. Árajánlat kérését, megkeresését online leadhatra részünkre, és mi több biztosítói árajánlatból segítünk kiválasztani a legjobb balesetbiztosítás szerződést.

www.biztoshely.hu
Motor biztosítások felsőfokon - motorozzbiztositas
Motor biztosítások felsőfokon - motorozzbiztositas
http://www.motorozzbiztositas.hu

A motorozzbiztositas.hu weboldalon megtalálhatja a magyarországon működő biztosítótársaságok összes asjánlatát. A weboldalon lévő biztosítási kalkulátorok segítségével kikalkulálhatja motorjának és gépjárművének legkedvezőbb biztosítását. A motor biztosításoknál külön választhatja a kötelező és casco biztosításokat és külön külön is megkötheti azokat. A kiválasztott biztosítást a kédrőív kitöltése után online megkötheti.

www.motorozzbiztositas.hu
BENEVOLUS Független Biztosításközvetítő Ház
BENEVOLUS Független Biztosításközvetítő Ház
http://www.benevolus.hu/

A BENEVOLUS Független Biztosításközvetítő Ház céljának tekinti a biztosítás alapvető funkciójának működését, a bekövetkező károk ügyfelet megillető kifizetését. Szolgáltatásaink között megtalálhatóak: biztosításkötés, biztosítások felülvizsgálata, biztosítási tanácsadás, kárügyintézés, optimalizálás, online biztosításkötés, teljes körű ügyintézés.

www.benevolus.hu
Biztoshely Biztosítási Szakportál
Biztoshely Biztosítási Szakportál
http://www.biztoshely.hu

Ne keresse a legjobb biztosítás megoldásokat, hiszen az oldalunkon biztosan megtalálja. A honlapunkon mindenki minden biztosítási módozatot megismerhet, tisztába teheti a feltételeket, és a díjakat. A biztosítás kalkulátor segítségével, legyen szó bármilyen módozatról könnyedén megkeresheti a legjobb szolgáltatású, és legolcsóbb biztosítás bármelyikét, mely minden igényt kielégít.

www.biztoshely.hu
Orvosi zárójelentések, leletek fordítása biztosítási ügyekhez Győrben
Orvosi zárójelentések, leletek fordítása biztosítási ügyekhez Győrben
http://forditasmania-gyor.hu/orvosi-egeszsegugyi-szakforditas/

Külföldi baleset esetén, a biztosítás intézésekor szüksége lesz a szlovák, német vagy egyéb nyelvű orvosi leletek, zárójelentések, kárfelvételi jegyzőkönyvek magyar nyelvű változatára, amit győri fordítóirodánkban rövid határidővel és kedvező áron készítünk el.

forditasmania-gyor.hu
Hogyan fizet a biztosító baleset esetén?
Hogyan fizet a biztosító baleset esetén?
http://www.penzugyiterkep.hu/gyakorlati-tanacsok/karterites-a-vetlen-baleset ...

Nagyon gyakori a baleset, ezért írtam róla egy cikket, hogy hogyan fizet kártérítést a biztosító véletlen baleset esetén. Részletekért kattints a linkre

www.penzugyiterkep.hu
Erkádó - szállítmánybiztosítás kötés
Erkádó - szállítmánybiztosítás kötés
http://www.erkado.hu/szolgaltatasok/kueloenleges-ajanlataink

Expressz fuvarozás, nemzetközi szállítmányozás az Erkádó Kft.-nél! Kitűnően felszerelt gépjárműveink, valamint tapasztalt gépkocsivezetőink garantálják, hogy küldeménye mindig időben célba érjen. Nemzetközi futárszolgálatunk magas színvonalú, megbízható teljesítményt garantál Önnek, így a legtöbb európai országba a feladást követő munkanap 12:00 óráig kiszolgáltatjuk az átvevőnek a küldeményt. Szolgáltatásaink közé tartozik: nemzetközi futárszolgálat, expressz fuvarozás, nemzetközi szállítmányozás az összes európai országba, légi fuvarozás, raktár szolgáltatás, szállítmánybiztosítás kötés. Ezen felül napi járatot indítunk Bécs-Budapest-Bécs útvonalon, amely ideális megoldást nyújt a Bécsbe és környékére, illetve onnan hazaszállítandó küldemények eljuttatására. Tekintse meg honlapunkat, ahol cégünkről, tevékenységeinkről áttekinthető képet adunk, és kényelmesen választhat szolgáltatásaink közül!

www.erkado.hu
A legújabb kötelező gépjármű felelősségbiztosítás tudnivalók!
A legújabb kötelező gépjármű felelősségbiztosítás tudnivalók!
http://kotelezo.com

Kgfb - kötelező gépjármű felelősségbiztosítás 2013! Most mindent megtudhat a kötelező biztosításról, hiszen a csak és kizárólag kgfb weboldalként üzemelő kötelező.com kollektivizálta Önnek a lehető legtöbb kötelező felelősségbiztosítással kapcsolatban álló tartalmat. Kötelező biztosítása annak van, aki kocsit hajt, ellenben a legjobb kötelező gépjármű felelősségbiztosítás megtalálásához sok utánajárás és energia kell. Olvashat arról, hogyan kell kötelező gépjármű felelősségbiztosítást megmásítani, valamint a bónusz malusz mechanizmusáról is sokat láthat. A kötelező biztosítás megkötésekor felbukkanó kellemetlenségek is kategóriába vannak rendezve, hogy Önnek ne kelljen ezer forrásból értesülnie a tudnivalókról.

kotelezo.com
Számolja ki a CASCO váltást
Számolja ki a CASCO váltást
http://www.aegondirekt.hu/biztositas/casco-biztositas/casco-biztositas-valta ...

Az AEGONDirekt oldalára pillantva a casco váltásról is talál információkat. Ez miért lényeges? Azért, mert akár 100-150 ezer forint eltérés is lehet az egyes társaságok casco árszabása között. Illetve minél régebben kötötte, annál biztosabb, hogy találni fog olcsóbbat. A linkre kattintva átnézheti a casco váltás feltételeit.

www.aegondirekt.hu
OkOk.hu biztosítási összehasonlító és tarifáló
OkOk.hu biztosítási összehasonlító és tarifáló
http://www.okok.hu

A OkOk biztosítási összehasonlító és tarifáló oldal azért jött létre, hogy ügyfeleink gyorsan, olcsón juthassanak hozzá a legkedvezőbb kötelező, casco, utas és lakásbiztosítási ajánlatokhoz. A biztosítások összehasonlításával Ön nemcsak a legolcsóbb biztosítást találhatja meg, hanem az Önnek legkedvezőbb szolgáltatású casco, lakás és gfb biztosítást is. Lehetősége van biztosítani családja anyagi helyzetét munkahelyének megszűnése esetén is, ha munkanélküliség biztosítási menüpontunkat választja.

www.okok.hu
Kolluder Krisztián - Biztosítási tanácsadó - Én vállalom!
Kolluder Krisztián - Biztosítási tanácsadó - Én vállalom!
http://kiaszabadba.hu

Ne akkor keress meg, amikor más késő! A biztosítás előre gondoskodik és utólag nem nyújt megoldást. Ezért még ma felkereshetsz, de tegnap nem! A biztosítás sokaknak szitokszó. Szerintem valójában a biztonság megteremtésének a legolcsóbb formája. Különösen, ha 28 biztosító termékéből választhat a tanácsadó és valóban az ügyfél érdekét képviseli. Én azt teszem, vagy elhiszed és engem keresel, vagy nem. A lényeg, hogy sose maradj védelem nélkül…

kiaszabadba.hu
Kötelező gépjármű felelősség biztosítás
Kötelező gépjármű felelősség biztosítás
http://autovalutazom.hu

Autóval óhajt utazni, de ötlete sincs, hogy mik azok a dolgok, amikre megéri odafigyelni (pl. kötelező biztosítás)? Ez a weblap az Ön segítségére készült. Azt tudta, hogy más országba való beutazáskor alap szükség lehet a kötelező biztosítás? A site tartalmából kiderül, hogy hogyan kezdjen neki a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, vagy kgfb kiváltásához. Mik azok a tényezők, amiket mérlegelnie kell kötelező felelősségbiztosítás, továbbá kgfb kötés során? Ismerje meg, mik azok az intő jelek, amelyeket feltétlenül észre kell, hogy vegyen a jó kocsival való közlekedés érdekében. Miként kell értelmeznünk az árelőnyt az akcióknál? Portálunk ebben a témában nyújt széleskörű információkat a látogatóknak. Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, továbbá kgfb csere esetén se habozzon az oldal meglátogatásával kapcsolatban. A témák rengeteg információt tartalmaznak, tanuljon belőle Ön is!

autovalutazom.hu
Dr. Ébert Olga biztosítási szakjogász - kártérítési perek lefolytatása
Dr. Ébert Olga biztosítási szakjogász - kártérítési perek lefolytatása
http://www.ebertolga.hu/

A kártérítési perek igen bonyolult bizonyítási procedúrákat igényelnek, ezért érdemes speciálisan ezzel a területtel foglalkozó szakjogász, vagy ügyvéd megbízása az ilyen esetekben. Kevesen tudják, hogy például a gépjármű kötelező felelősségbiztosítás terhére a gépjárműben keletkezett káron felül, a személyi sérülésből adódó kereset kiesés is érvényesíthető.

www.ebertolga.hu
Balesetbiztosítás - anyagi védelem baj esetén
Balesetbiztosítás - anyagi védelem baj esetén
http://www.somogybiztositas.hu/balesetbiztositas.html

Balesetbiztosítás: anyagi védelem baleset esetén. Különösen ajánlott, ha sokat utazik, vagy az átlagostól veszélyesebb munkakörben dolgozik. Munkáltató a biztosítás díját költségként elszámolhatja. Balesetbiztosítás a SomogyBiztosítás.hu-tól.

www.somogybiztositas.hu
InterOpis Biztosítási Szaktanácsadó kft.
InterOpis Biztosítási Szaktanácsadó kft.
http://www.interopis.hu

Munkahelyi vagy üzemei balesetek, valamint Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek kártérítési tanácsadásával foglalkozunk. Ezen felül gépjárművek kárrendezéseinek gyors ügyintézését is vállaljuk. Vagyoni és nem vagyoni kártérítési szaktanácsadás egyaránt!

www.interopis.hu
Sportbiztosítás utazáshoz, sportoláshoz, létesíményre és rendezvényre
Sportbiztosítás utazáshoz, sportoláshoz, létesíményre és rendezvényre
http://sportersplanet.com/hu/szolgaltatasok/sportbiztositas

Nekünk mindegy milyen sportot űzöl, de neked NEM! Megkeressük neked a legjobb megoldást sportoláshoz, sporttevékenységedhez sportlétesítményedhez, rendezvényszervezésre vagy sportoktatói felelősségedre. 28 magyarországi biztosító a szerződött partnerünk, így a legszélesebb biztosító körből választhatunk a Te igényeid szem előtt tartva. Legyen az extrém sport, általános hobbi sport, versenysport vagy bármi más, érhet akárhol baleset, betegség vagy sérülhetnek sporteszközeid. Keress minket a megoldásért! "Csak a jövőre van megoldásunk!"

sportersplanet.com
Kötelező - AEGON.hu - Kötelező biztosítás
Kötelező - AEGON.hu - Kötelező biztosítás
http://www.aegon.hu/kotelezo-biztositas/kotelezo-biztositas.html

Intézze el kötelező biztosítását az AEGON.hu-n! Miért az AEGON kötelező gépjármű felelősségbiztosítás a nyerő? Pár perc leforgásával lerendezheti az internet segítségével, melyről rögtön értesítést is küldenek e-mail címére! Bankkártyája segítségével pedig rögvest rendezheti az első KGFB díjat. A kötelező biztosítás kalkulátor segítségével könnyedén kiszámíthatja az alap díjakat, és a KGFB váltást is. Az AEGON kötelező felelősségbiztosítás ráadásul teljesen kedvére alakítható! Ha kérdése lenne vagy pusztán kíváncsi a legfrissebb kötelező gépjármű felelősségbiztosítás hírekre, az Aegon weblapján tájékozódhat

www.aegon.hu
Ensure Pénzügyi szolgáltató kft.
Ensure Pénzügyi szolgáltató kft.
http://www.ensure.hu

Az ENSURE Pénzügyi Szolgáltató Kft. garancia- és kezességek kiváltását célzó új szolgáltatása, a kezesi biztosítás bevezetése sikeresen indult. A tapasztalatok és ügyfeleink visszajelzése alapján az általunk közvetített pénzügyi szolgáltatások kedvezőbbek a hazánkban leginkább használatos bankgaranciáknál. A garancia biztosítás/kezesi biztosítás a jövedéki tevékenységet folytató cégek, adó- és vámraktárak, valamint fémhulladék kereskedelemben tevékenykedő ügyfeleink letéteinek kiváltására, a garancia biztosításon belül a jóteljesítési garancia, jótállási garancia és ajánlati garancia az építőiparban tevékenykedő cégek pénzügyi letéteinek kiváltására alkalmas. A kezesi biztosítások mellett az ENSURE Kft. pénzügyi szolgáltatásainak körébe tartozik még a hitel biztosítás, amely a vevői tartozásokat biztosítja be a számla kiállításától a bankszámlára érkezésig.

www.ensure.hu
Lakásbiztosítási kisokos
Lakásbiztosítási kisokos
http://biztosotthon.hu

A lakásbiztosítás kevés havi pluszteher, ám ha valami történik elég nagy könnyebbséget jelent. Hogyan, mennyiért, mire kössön biztosítást lakására? Legyen akár tűz, víz, vagy betörés - az anyagi konzekvenciák viselésében nyújt elég nagysegítséget Önöknek a lakásbiztosítása. Már online biztosítás kalkulátor és szerződéskötési lehetőség is van! Tanuljon többet a lakásbiztosításokról. Az esetben, hogyha nincs még biztosítása, de többet óhajtana olvasni róla, illetve a szolgáltatások előnyeiről, bátran keresse fel a Biztosotthon internetes oldalt.

biztosotthon.hu
KKVszállítás.hu | Kis- és középvállalkozásokra szabott szállítmányozás
KKVszállítás.hu | Kis- és középvállalkozásokra szabott szállítmányozás
http://kkvszallitas.hu/

DHL Global Fowarding Hungary Kft. – Vecsés Nemzetközi áruszállítás, légi szállítmányozás, tengeri szállítmányozás, multimodális szállítmányozás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás.

kkvszallitas.hu
Kgfb kötés tudnivalók, kötelező gépjármű biztosítás infó-tárház
Kgfb kötés tudnivalók, kötelező gépjármű biztosítás infó-tárház
http://kotelezoportal.hu

Személygépjárművet kíván venni, de nem tudja, hogy mik azok, amik alapján érdemes gépjárművet vásárolni? Ez a site az Ön megsegítésére jött létre. A weblap cikkeiből megismerheti azt, hogy hogyan készüljön egy kötelező felelősségbiztosítás, valamint kgfb kiváltásához. Mik azok a dolgok, amelyeket mérlegelnie kell kötelező felelősségbiztosítás, illetve kgfb vételkor? Megtudhatja, melyek azok az figyelmeztető jelek, amiket kötelezően észre kell, hogy vegyen a jó üzlet megszületésének érdekében. Miként kell értelmeznünk az árelőnyt az akcióknál? A Kötelezőportál.hu (ékezetek nélkül) portál ebben a témában szolgáltat mindenre kiterjedő információkat az olvasóknak. Kötelező biztosítás, továbbá kgfb csere esetén se gondolkozzon az oldal meglátogatásával kapcsolatban. A témák sokat segítenek, bővítse ismereteit belőle Ön is!

kotelezoportal.hu
Számoljon a jövővel Ön is, és kössön lakásbiztosítást!
Számoljon a jövővel Ön is, és kössön lakásbiztosítást!
http://lakasbiztositastipp.hu

Manapság sok váratlan baleset történhet lakásunkban, melyek anyagi szempontból a legrosszabbkor következnek be. Nem szabad elfelejteni, hogy rengeteg baleset történhet otthonával utazás közben is. Azonban szintén fejben kell tartani, hogy egy lakás felújítása alatt számtalan baleset érheti házát, mely rengeteg anyagi kárhoz vezethet. A oldalon olvasható információkkal felettébb egyszerűen kiválaszthatja az Önnek legoptimálisabb lakásbiztosítást. A Lakásbiztosítástipp internetes oldalon olvashat a lakásbiztosítások típusairól, előnyeikről és hátrányaikról, lakásfelújítási tanácsokról.

lakasbiztositastipp.hu
Lakásbiztosítások online kötése az otthona, és az Ön anyagi védelméért
Lakásbiztosítások online kötése az otthona, és az Ön anyagi védelméért
http://online-lakasbiztositas.hu

Hogyan óvja meg lakását a természet okozta károktól? Mit tegyen a lakástűz ellen? Ötlete sincs, hogy lenne jó a pénztárcájának? Az Online-Lakásbiztosítás.hu (ékezetek nélkül) blog ezekre a problémákra ajánl megoldást. Manapság temérdek váratlan baleset történhet lakásunkban, melyek anyagi szempontból rosszkor következnek be. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy számtalan baleset történhet otthonával nyaralás közben is. Azonban szintúgy fejben kell tartani, hogy egy lakásfelújítása alatt rengeteg baleset érheti házát, mely rengeteg anyagi kárhoz vezethet. Ahhoz, hogy a körülményekhez hozzá illő lakásbiztosítást vegyen, vegye használatba a lakásbiztosítás kalkulátort! A lakásbiztosítás kalkulátor használatával könnyedén kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb lakásbiztosítást.

online-lakasbiztositas.hu
Közbeszerzési értesítő
Közbeszerzési értesítő
http://www.kozbeszerzes-online.hu/

A www.kozbeszerzes-online.hu az Önök rendelkezésére bocsájt egy professzionális szolgáltatást a közbeszerzések megfigyelésében Magyarországon és az EU-ban. Naponta figyeljük és e-mailben elküldjük előfizetőinknek az előfizető által kiválasztott témakör szerinti közbeszerzési értesítőket, melyben közbeszerzési pályázatok felhívásai, eladásai és egyéb információk szerepelnek.

www.kozbeszerzes-online.hu
AEGON lakásbiztosítások - Lakásbiztosítás kalkulátor és más
AEGON lakásbiztosítások - Lakásbiztosítás kalkulátor és más
http://www.aegon.hu/lakasbiztositas/lakasbiztositas.html

Lakásbiztosítást keres? Jó lenne megóvni otthonát? Keresse meg az AEGON-.hu weboldalt, ahol percek alatt megkötheti az egyéni lakásbiztosítás variációját! Szerencsére ebben a lakásbiztosítás kalkulátor is segédkezik. A szokványos események mellett biztosítást köthet elrepedt akváriumra, illetve ellopott biciklire is. A lakásbiztosítások lehetőségén kívül a honlapon lakásbiztosításokkal kapcsolatos újdonságokat is talál, vagy megtekintheti a lakásbiztosítás kalkulátort!

www.aegon.hu
CASCO biztosítás kötése könnyen
CASCO biztosítás kötése könnyen
http://www.aegon.hu/casco-biztositas/casco-biztositas.html

Gazdaságos CASCO biztosítást kötne? Nézzen fel az AEGON.hu weblapra, ahol pillanatok alatt elintézheti olcsó CASCO biztosítását! A CASCO biztosítás kalkulátor alkalmazásával gyorsan és könnyen kiszámolhatja, hogy járművére miféle CASCO-t tudunk kínálni. Mitől jó, ha az AEGON mellett dönt? Korrekt és rugalmas kárrendezést, árkedvezményt a kármentes évek szerint, sőt 15% partner kedvezményt, ha az AEGON-nál igényelte a kötelező felelősségbiztosítást is!

www.aegon.hu
biztosítások közvetítése és tanácsadás
biztosítások közvetítése és tanácsadás
http://www.exactor.hu/biztositas

Az Exactor Kft. biztosításokkal foglalkozik. A biztosítások nem a kár megelőzésében, hanem a kárenyhítésben nyújt kiemelkedő segítséget! Cégünk ügyel arra, hogy alapos tájékoztatással minden részletre felhívja az ügyfelei figyelmét a biztosítások megkötésekor, elkerülve a félreértéseket.

www.exactor.hu
Énügyvédem.hu - balesetek kártérítése
Énügyvédem.hu - balesetek kártérítése
http://enugyvedem.hu

Az Énügyvédem.hu Kft. személyi sérüléses balesetek, munkahelyi balesetek, egyéb személyi sérüléssel járó balesetek és biztosítási károk esetén nyújt segítséget a károsultak részére. A teljes körű ügyintézés végett cégünk a saját munkatársain túl ügyvédek, biztosítási szakjogászok, igazságügyi orvos szakértő, igazságügyi gépjármű és közlekedési szakértő, igazságügyi mérnök szakértő, igazságügyi könyvszakértő és biztosítási szaktanácsadókkal áll kapcsolatban. Szakembereink minden esetet egyedileg vizsgálnak meg, a több évtizedes szakmai tapasztalat alapján nyújtanak segítséget vagyoni és nem vagyoni kártérítés érvényesítésében, illetve adnak tanácsot.

enugyvedem.hu
biztositjuk.hu - Online biztosításkötés
biztositjuk.hu - Online biztosításkötés
http://www.biztositjuk.hu

Online biztosításkötés percek alatt honlapunkon! Online köthető biztosítások: kötelező biztosítás, casco biztosítás, utasbiztosítás, lakásbiztosítás. Telefonos ügyfélszolgálatunk bármilyen kérdés esetén áll rendelkezésére.

www.biztositjuk.hu
Casco biztosítás portál - Kötelező infók
Casco biztosítás portál - Kötelező infók
http://cascoportal.hu

Óvná személygépkocsiját? Igényeljen AEGON CASCO biztosítást! A casco célja az, hogy a baleset esetén jelentkező károkat megtérítse anélkül, hogy a tulajdonost számottevő anyagi veszteség terhelné. Casco biztosítás hasonlóképpen köthető új vagy használt gépkocsira, továbbá hitellel vételezettre is! A számtalan kedvezményen túl pedig igényelhet lopáshoz kapcsolódó casco csomagot is, aminek a kiszámolásához egy casco biztosítás kalkulátor segít. Az AEGON CASCO biztosítás portálon további témával kapcsolatos híreket is talál.

cascoportal.hu
Utasbiztosítás kötés online - AEGONDirekt
Utasbiztosítás kötés online - AEGONDirekt
https://www.aegondirekt.hu/utasbiztositas/utasbiztositas.php

Egy külföldi nyaralás hatalmas élmény lehet. Vigyázzon rá, hogy ezt a pár napot semmi ne ronthassa el. Legyen biztosítása nyári utazása idejére is, utasbiztosítás online kötésével! Az utasbiztosítás kötés most igen kedvező árakon, napi 390 forinttól 2012-ben! Ne tehesse tönkre utazását semmi hirtelen bekövetkező szerencsétlenség, betegség vagy esetleg lopáskár. Töltse háborítatlanul a szabadságát az online utasbiztosítás kötés segítségével!

www.aegondirekt.hu
Oldal leírása
biztositas.wyw.hu: Biztosítás katalógus, biztosító társaságok, biztosítási alkuszok, online biztosításkötés, gépjármű kötelező és Casco biztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, egészségpénztárak.
Gyűjteményünkben 453 válogatott biztosítás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 453 | Várakozó linkek: 7 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 16713